Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Természetes ránctalanító hosszú távú hatással

A ráncok az élet velejárói, vagyis elkerülni nem lehet a megjelenésüket, azonban lassítani a folyamatot igen. Persze, nem a csodásokat ígérő készítményektől várni a megváltást, hiszen már tapasztalatból tudja mindenki, hogy ezek legtöbbször csak üres ígéretek maradnak. 

A probléma megoldásának kulcsát a természetes ránctalanító krémekben kell keresni, ugyanis ezek nem kémiai anyagokkal próbálják puhítani, rugalmasabbá, feszesebbé tenni a bőrt, hanem natúr összetevőket hasznosítva segítenek a bőrnek regenerálódni. A webáruházunkban kapható minőségi, francia kozmetikai cikkek a shea vaj erejét használják a bőr megfiatalítására, ugyanis sok olyan összetevőt tartalmaz, amit a felhám hasznosítani tud.

A legtöbbször az jelenti a gondot, hogy kiürülnek a szervezetből azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek szükségesek a bőr védekező képességének fenntartásához, így a természetes ránctalanító alapjaiban tud változásokat hozni. Hiszen a shea vaj segít megkötni a vizet és pótolja a kiürült hatóanyag raktárokat is, aminek köszönhetően, viszonylag rövid idő alatt, nagyon látványos eredmény érhető el.

Ugyanakkor a természetes ránctalanító megelőzésképpen is használható, mivel nem engedi kiszáradni a bekent területet és folyamatosan segít fenntartani azt az egészséges állapotot, ami a rugalmas, feszes és üde arcbőrhöz elengedhetetlen. Rendeld hát meg a természetes ránctalanító termékeinket akár csomagban is és használja az egész család, ki a fiatalságának megőrzésére, ki pedig az ifjúsága visszanyerésére!

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.
A nagy nyári lazaságban és hőségben mindannyian hajlamosak vagyunk félvállról venni a szépségápolást, különösen a vakáció során, amikor a napfény olyan gyönyörűen csillog bőrünkön, hajunk pedig végre élvezheti a sós víz és a szél természetes formázó hatását.
Tavasszal minden porcinkánk érzi a változás szelét, és fontos, hogy a testünk jelzéseire megfelelően reagáljunk. Mivel a bőrünk véd meg minket minden külső hatástól, illetve ez a legnagyobb szervünk, meg kell adni neki a lehető legtöbb törődést és ápolást. Mutatunk Neked néhány szépségtippet, melyeknek igazán nagy hasznát veszed majd a nyár közeledtével.

Abban biztosak lehetünk, hogy a szappan már évezredek óta fontos szerepet játszik az emberiség mindennapjaiban, azonban pontos dátum nem áll rendelkezésünkre. Azóta természetesen a technológia fejlődésével a szappankészítés is rengeteget változott, így ma már megannyi ínycsiklandó termék közül válogathatunk.

Facebook