Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Természetes kozmetikumok kontra mesterséges anyagok

A természetes kozmetikumok választásával, vásárlásával tudatos fogyasztóvá avanzsálhatsz. Az egészséged szempontjából ez megtérülő hozzáállás. 

Ugyanis azzal, hogy te a természet kincseire szavazol, a mesterséges, szintetikus anyagokkal szemben, saját jó közérzetedet támogatod – a legtermészetesebb módon. Nyilván te is sok helyről hallottad már azokat a rémhíreket, miszerint a szépségápolás termékeiben, melyeket az ipar állít elő rengeteg a kőolaj származék, és a többi, egészségkárosító, mérgező anyag. A valóságban, azonban ez egyáltalán nem feltételezés, vagy rémhír, hanem maga az elrettentő igazság.

Egyes gyártók próbálkoznak innovatív technológiák segítségével mérsékelni a káros összetevők számát, de alapvetően ez nem elegendő. Nem elég akkor, ha neked az egészség az első, és nem elég akkor, ha a környezetszennyezés minden formáját kerülöd. A természetes kozmetikumok előállítása során kizárólag olyan anyagok kerülnek felhasználásra, melyek nem mesterségesen, laboratóriumban készített kemikáliák. A shea vaj, hogy csak egyet említsünk a fantasztikus tulajdonságokkal büszkélkedő összetevők közül, a természet egyik legnagyobb ajándéka. Nem csoda, hogy a shea fák termőterületein élő ősi népek szentként tisztelik ezeket az élőlényeket.

A természetes kozmetikumok hatása gyors, és ugyanolyan látványos eredményt érhetsz el közreműködésükkel, mint a mesterséges adalékokat tartalmazó társaikkal. Sőt. Valójában előbbiek másként fejtik ki hatásukat: az általuk elért eredmény hosszan tart, mivel mélyről jövő, éppen ezért tartós változást érhetsz el a segítségükkel. Ráadásul a pénztárcád teljes tartalmát sem kell feláldoznod az egészség oltárán, mert ma már a minőség megfizethető áron lehet a tiéd.

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.
A nagy nyári lazaságban és hőségben mindannyian hajlamosak vagyunk félvállról venni a szépségápolást, különösen a vakáció során, amikor a napfény olyan gyönyörűen csillog bőrünkön, hajunk pedig végre élvezheti a sós víz és a szél természetes formázó hatását.
Tavasszal minden porcinkánk érzi a változás szelét, és fontos, hogy a testünk jelzéseire megfelelően reagáljunk. Mivel a bőrünk véd meg minket minden külső hatástól, illetve ez a legnagyobb szervünk, meg kell adni neki a lehető legtöbb törődést és ápolást. Mutatunk Neked néhány szépségtippet, melyeknek igazán nagy hasznát veszed majd a nyár közeledtével.

Abban biztosak lehetünk, hogy a szappan már évezredek óta fontos szerepet játszik az emberiség mindennapjaiban, azonban pontos dátum nem áll rendelkezésünkre. Azóta természetesen a technológia fejlődésével a szappankészítés is rengeteget változott, így ma már megannyi ínycsiklandó termék közül válogathatunk.

Facebook