Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Természetes kozmetikumok kontra mesterséges anyagok

A természetes kozmetikumok választásával, vásárlásával tudatos fogyasztóvá avanzsálhatsz. Az egészséged szempontjából ez megtérülő hozzáállás. 

Ugyanis azzal, hogy te a természet kincseire szavazol, a mesterséges, szintetikus anyagokkal szemben, saját jó közérzetedet támogatod – a legtermészetesebb módon. Nyilván te is sok helyről hallottad már azokat a rémhíreket, miszerint a szépségápolás termékeiben, melyeket az ipar állít elő rengeteg a kőolaj származék, és a többi, egészségkárosító, mérgező anyag. A valóságban, azonban ez egyáltalán nem feltételezés, vagy rémhír, hanem maga az elrettentő igazság.

Egyes gyártók próbálkoznak innovatív technológiák segítségével mérsékelni a káros összetevők számát, de alapvetően ez nem elegendő. Nem elég akkor, ha neked az egészség az első, és nem elég akkor, ha a környezetszennyezés minden formáját kerülöd. A természetes kozmetikumok előállítása során kizárólag olyan anyagok kerülnek felhasználásra, melyek nem mesterségesen, laboratóriumban készített kemikáliák. A shea vaj, hogy csak egyet említsünk a fantasztikus tulajdonságokkal büszkélkedő összetevők közül, a természet egyik legnagyobb ajándéka. Nem csoda, hogy a shea fák termőterületein élő ősi népek szentként tisztelik ezeket az élőlényeket.

A természetes kozmetikumok hatása gyors, és ugyanolyan látványos eredményt érhetsz el közreműködésükkel, mint a mesterséges adalékokat tartalmazó társaikkal. Sőt. Valójában előbbiek másként fejtik ki hatásukat: az általuk elért eredmény hosszan tart, mivel mélyről jövő, éppen ezért tartós változást érhetsz el a segítségükkel. Ráadásul a pénztárcád teljes tartalmát sem kell feláldoznod az egészség oltárán, mert ma már a minőség megfizethető áron lehet a tiéd.

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.

Reméljük, most már hamarosan megérkezik hozzánk a tavasz és az időjárás felhagy mínuszos próbálkozásaival. Ebben a velőtrázó hidegben az egyetlen, amit nem tudunk kellőképpen elfedni, az az arcunk, és a rendkívül érzékeny ajkaink.

A So Wonderful Kollekció az Institut Karité Paris egyik alapvető termékcsaládja, mely kézkrémjeivel odaadóan ápolja testünk egyik legérzékenyebb, környezeti hatásoknak leginkább kitett részét, és selymes állagával fantasztikusan puhává teszi a kezeket. A márka hosszú időn át, szakemberek sokéves tapasztalatával fejlesztette ki azt a prémium illatanyagot, mely minőségi összetevőinek köszönhetően hagyományos társaival ellentétben kíméletes a bőrhöz, mégis képes elhozni számunkra a legdúsabb virágosrétek pompás illatát. S hogy mi inspirálta az egyes illatokat?

Facebook