Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Most itt jársz: > >

Rólunk

A Mai Cream Kft. a francia natúr sheavajat tartalmazó Institut Karite Paris kozmetikai termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik hazánkban. 


A lakossági értékesítés mellett fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. Ebben a szegmensben elsősorban kozmetikusok, természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, gyógyszállók, wellness- és spa központok számára kínáljuk készítményeinket.
Kozmetikai termékeink főbb jellemzői: természetes eredetűek (az összetevők jelentős mértékben ellenőrzött biogazdaságokból származnak), nem tesztelik őket állatokon. 

Mai Cream Kft.

Institut Karite Paris kizárólagos magyarországi forgalmazója

szolgáltató adatai:


Cégnév: Mai Cream Kft.
Szolgáltató székhelye: 1092 Budapest, Ráday u. 16.
Cégjegyzékszám: 01-09-300440
Elérhetőség: info@karite.hu
Ügyfélszolgálat: +36-30 1817-999
Adószám: 25992003-2-42
Eu adószám: hu25992003

 

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.

Reméljük, most már hamarosan megérkezik hozzánk a tavasz és az időjárás felhagy mínuszos próbálkozásaival. Ebben a velőtrázó hidegben az egyetlen, amit nem tudunk kellőképpen elfedni, az az arcunk, és a rendkívül érzékeny ajkaink.

A So Wonderful Kollekció az Institut Karité Paris egyik alapvető termékcsaládja, mely kézkrémjeivel odaadóan ápolja testünk egyik legérzékenyebb, környezeti hatásoknak leginkább kitett részét, és selymes állagával fantasztikusan puhává teszi a kezeket. A márka hosszú időn át, szakemberek sokéves tapasztalatával fejlesztette ki azt a prémium illatanyagot, mely minőségi összetevőinek köszönhetően hagyományos társaival ellentétben kíméletes a bőrhöz, mégis képes elhozni számunkra a legdúsabb virágosrétek pompás illatát. S hogy mi inspirálta az egyes illatokat?

Facebook