Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Miért dönts az állatkísérlet mentes termékek mellett?

Az állatkísérlet mentes termékek megvásárlásával olyan kezdeményezést támogathatsz, mely óvja, védelmezi, a kísérleti célból feláldozott, vétlen, ártatlan állatok életét. 

Sajnos tény, hogy az iparban, különösen a szépségápolás területén, az egyes készítmények tesztelésére állatokat használnak fel. Egerek, patkányok mellett a hörcsögök, nagyobb rágcsálók, de olykor házi kedvencek is áldozatául esnek a teszteléseknek. Elképzelhető, hogy a patkányokért nem dobban meg a szíved, de a hangsúly itt a felesleges kínzáson van. Miért kellene ártatlan életeket feláldozni csak azért, hogy egy-egy készítményről kiderüljön hasznos, vagy sem?

Nyilván a tesztalanyoknak akkor óriási szerencséjük van, ha a kísérlet vége pozitívan zárul, bár azért a hosszan tartó következményeket, vagy a később jelentkező mellékhatásokat senki sem jósolhatja meg. De mindenesetre ez a jobbik végszó. Viszont mi történik akkor, ha a kikísérletezett kozmetikum nem, hogy nem jó, hanem kifejezetten káros? Belegondolni is rossz. Az állatkísérlet mentes kozmetikumok garantálják a számodra, hogy kikeverésük, elkészítésük, megalkotásuk során egyetlen állat sem került laboratóriumi mikroszkóp, vagy épp orvosi megfigyelés alá.

A természet kincsei egyébként sem igényelnek állati megerősítést, mivel évezredek óta, magától értetődik a pozitív végeredménnyel járó használatuk. Kizárólag a mesterségesen előállított kemikáliák azok, melyek nem biztonságosak, melyek hatásmechanizmusukat tekintve teljes mértékben kiszámíthatatlanok, és ismeretlenek. Utóbbiak éppen ezért igényelnek kísérleteket. Válaszd te is az állatkísérlet mentes termékeket, ezzel is támogatva az ártatlan, vétlen állatok védelmét, s a természetes kozmetikumok testre-lélekre jótékonyan ható elterjedését!

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.

Reméljük, most már hamarosan megérkezik hozzánk a tavasz és az időjárás felhagy mínuszos próbálkozásaival. Ebben a velőtrázó hidegben az egyetlen, amit nem tudunk kellőképpen elfedni, az az arcunk, és a rendkívül érzékeny ajkaink.

A So Wonderful Kollekció az Institut Karité Paris egyik alapvető termékcsaládja, mely kézkrémjeivel odaadóan ápolja testünk egyik legérzékenyebb, környezeti hatásoknak leginkább kitett részét, és selymes állagával fantasztikusan puhává teszi a kezeket. A márka hosszú időn át, szakemberek sokéves tapasztalatával fejlesztette ki azt a prémium illatanyagot, mely minőségi összetevőinek köszönhetően hagyományos társaival ellentétben kíméletes a bőrhöz, mégis képes elhozni számunkra a legdúsabb virágosrétek pompás illatát. S hogy mi inspirálta az egyes illatokat?

Facebook