Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Nagy híreink vannak!

Nagy híreink vannak!

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.
Számunkra költözést, új üzletet hozott a tavaszi szellő, ezért Ráday utcai üzletünk március 17-n végleg bezár. Termékeinket ezután változatlanul megszerezhetitek webshopunkból (www.karite.hu), illetve a 1065 Budapest, Nagymező utca 47. címen hamarosan megnyíló Cherry Garden parfümériában!

Az új üzlet örömére szeretnénk egy aprócska raktárürítési akcióval kedveskedni Nektek, melynek keretein belül termékeinket AKÁR 60%-os KEDVEZMÉNNYEL is megvásárolhatjátok!
Az akció kizárólag üzletünkben érvényes, március 9-től március 17-ig, illetve a készlet erejéig!

Látogass el üzletünkbe és vásárold meg kedvenceidet hihetetlenül kedvezményes áron! Nézd meg, hogyan jutsz el hozzánk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.

A tavasz mindig magában hordozza a megújulást, az új kezdetet.

Reméljük, most már hamarosan megérkezik hozzánk a tavasz és az időjárás felhagy mínuszos próbálkozásaival. Ebben a velőtrázó hidegben az egyetlen, amit nem tudunk kellőképpen elfedni, az az arcunk, és a rendkívül érzékeny ajkaink.

A So Wonderful Kollekció az Institut Karité Paris egyik alapvető termékcsaládja, mely kézkrémjeivel odaadóan ápolja testünk egyik legérzékenyebb, környezeti hatásoknak leginkább kitett részét, és selymes állagával fantasztikusan puhává teszi a kezeket. A márka hosszú időn át, szakemberek sokéves tapasztalatával fejlesztette ki azt a prémium illatanyagot, mely minőségi összetevőinek köszönhetően hagyományos társaival ellentétben kíméletes a bőrhöz, mégis képes elhozni számunkra a legdúsabb virágosrétek pompás illatát. S hogy mi inspirálta az egyes illatokat?

Facebook