Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Garancia/Elállás

Garancia és Elállási feltételek.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Rendelj bátran, biztosak vagyunk benne, hogy a választásoddal elégedett leszel. Ha mégsem, 14 napon belül visszafizetjük a termékek árát!

A rendeléstől az áru átvételétől számított 2 héten belül indokolás nélkül elállhatsz, ha a terméket vissza tudod szolgáltatni a bizonylat bemutatásával. Még bontott terméket is visszacserélünk, ha abból maximum 10% hiányzik.

Amennyiben a szavatossági idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak szavatossági ideje iránt érdeklődj telefonon az ügyfélszolgálaton.

A termékek visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldés menetéről hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 1817 999-es számon. Az áru ellenértékét a számládra a visszaérkezést követően utaljuk vissza legkésőbb 30 napon belül, illetve következő megrendelésed alkalmával az értékét levásárolhatod. Kérjük, hogy a csomagot portosan és ne értéknyilvánítással add fel, ne küldd vissza utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket nem tudjuk átvenni!

 

Csomag visszaküldés címe:

Mai Cream Kft.

Institut Karite Hungary

Ráday u. 16.

1092 Budapest

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.
A nagy nyári lazaságban és hőségben mindannyian hajlamosak vagyunk félvállról venni a szépségápolást, különösen a vakáció során, amikor a napfény olyan gyönyörűen csillog bőrünkön, hajunk pedig végre élvezheti a sós víz és a szél természetes formázó hatását.
Tavasszal minden porcinkánk érzi a változás szelét, és fontos, hogy a testünk jelzéseire megfelelően reagáljunk. Mivel a bőrünk véd meg minket minden külső hatástól, illetve ez a legnagyobb szervünk, meg kell adni neki a lehető legtöbb törődést és ápolást. Mutatunk Neked néhány szépségtippet, melyeknek igazán nagy hasznát veszed majd a nyár közeledtével.

Abban biztosak lehetünk, hogy a szappan már évezredek óta fontos szerepet játszik az emberiség mindennapjaiban, azonban pontos dátum nem áll rendelkezésünkre. Azóta természetesen a technológia fejlődésével a szappankészítés is rengeteget változott, így ma már megannyi ínycsiklandó termék közül válogathatunk.

Facebook