Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Facebook Nyereményjáték szabályzat 2018. február 15.

Facebook Nyereményjáték szabályzat 2018. február 15.

· Az „Jungle Paradise” nyereményjátékon kizárólag 18. életévét betöltött, Magyarországon élő természetes személy vehet részt.

· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.

· A nyereményjáték a Facebook felületén fut, 2018. február 15-től 2018. február 28. éjfélig.

A játékban való részvétel feltételei:

· Írd meg nekünk e-mailben az info@karite.hu címre, hogy a képen hol található a 3 db elrejtett kézkrém. Segítségképp nézd meg kézkrémjeinket: http://bit.ly/2Etk5f3

· Egy e-mail címről egy nevezést fogadunk el érvényesként, illetve egy e-mail cím egyszer nyerhet.

· A nevezési időszak lezárta után (2018. február 28. éjfél) számítógépes program segítségével egy nyertest sorsolunk ki 2018. március 1-jén, csütörtökön, akinek nevét a játékhoz kapcsolódó bejegyzésben tesszük közzé.

· A nyertessel a sorsolást követően e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Amennyiben ez nem sikerül 2018. március 4. 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.

· Nyeremény: 1 db Jungle Flowers válltáska

· Az Institut Karité Paris Hungary fenntartja a jogot, hogy ha szükséges, alternatív nyereményt ajánljon fel ugyanolyan vagy magasabb értékben, melyet az Institut Karité Paris Hungary egyoldalúan határoz meg.

· A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

· A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.

· Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek e-mailben érkeznek 2018. február 15. és 2018. február 28. éjfél között, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit.

· Az Institut Karité Paris Hungary fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

· A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.

· Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

· A nevezéssel egyidejűleg a játékosok automatikusan feliratkoznak az Institut Karité Paris Hungary hírlevél csatornájára, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy az Institut Karité Paris Hungary összegyűjtse, felhasználja személyes adataikat a nyereményjáték adminisztrációja, kereskedelmi és marketing elemzés céljából, illetve a jogszabályok által megengedett vagy megkövetelt módon, az Institut Karité Paris Hungary adatvédelmi politikájával összhangban.

· A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

· A játék szervezője: Mai Cream Kft., 1092 Budapest, Ráday utca 16.
Tartalomhoz tartozó címkék: nyereményjáték
Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.
A nagy nyári lazaságban és hőségben mindannyian hajlamosak vagyunk félvállról venni a szépségápolást, különösen a vakáció során, amikor a napfény olyan gyönyörűen csillog bőrünkön, hajunk pedig végre élvezheti a sós víz és a szél természetes formázó hatását.
Tavasszal minden porcinkánk érzi a változás szelét, és fontos, hogy a testünk jelzéseire megfelelően reagáljunk. Mivel a bőrünk véd meg minket minden külső hatástól, illetve ez a legnagyobb szervünk, meg kell adni neki a lehető legtöbb törődést és ápolást. Mutatunk Neked néhány szépségtippet, melyeknek igazán nagy hasznát veszed majd a nyár közeledtével.

Abban biztosak lehetünk, hogy a szappan már évezredek óta fontos szerepet játszik az emberiség mindennapjaiban, azonban pontos dátum nem áll rendelkezésünkre. Azóta természetesen a technológia fejlődésével a szappankészítés is rengeteget változott, így ma már megannyi ínycsiklandó termék közül válogathatunk.

Facebook