Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Hidratáló sheavajas arcápolás

Fedezd fel a shea vaj jótékony hatását az arcápolásban...

Az Institut Karité Paris arcápoló termékei különösen nagy mennyiségben tartalmaznak sheavajat. A sheavaj A- és D-vitamin tartalmának köszönthetően revitalizálja a bőrt, E-vitamin tartalma a bőr oxigenizációját fokozza, F-vitamin tartalma pedig a bőr rugalmasságát növeli. 

Nézet:
Rendezés:

Shea vaj arcra fiataloknak és időseknek is

Az idő múlása és a betegségek is az arcbőrön látszanak meg a leghamarabb, ezért ennek ápolására és gondozásra fokozott figyelmet fordítani. Fontos, hogy már fiatalkorban, még az első ráncok megjelenése előtt, tudatosan törődjünk a szemkörüli területtel, illetve a száj és orr körüli felhám réteggel. Például a shea vaj arcra való felvitelével nemcsak a bőr hidratáltságát lehet megőrizni vagy éppen visszanyerni, hanem a ráncokat is meg lehet előzni. Ugyanis a szarkalábak, mélyebb redők kialakulása főként a vízhiányra vezethető vissza, így ha figyelünk a víz pótlására, illetve annak megtartására, akkor az öregedés jelei is később fognak megjelenni. Ugyanakkor a shea vaj arca nemcsak megelőzésképpen válik be. Idősebb korban is érdemes bevetni, mert ha nem is tünteti el teljesen a homlokon, szem, száj mellett éktelenkedő barázdákat, sokat tud enyhíteni ezeket.

Azáltal, hogy helyreállítja a vízháztartást, a bőr rugalmasabb lesz és a mélyebb ráncok is kezdenek kisimulni. Tehát édesanyának, nagymamának is ajánlhatod a shea vaj arca való alkalmazását, sőt, akár meg is ajándékozhatod őket a webáruházunkban kapható, shea vajas Karité Paris termékek egyikével. Továbbá megrendelheted csomagban is, így mindannyian megtapasztalhatjátok a shea vaj arcra gyakorolt elképesztő hatását. Te megőrizheted a fiatalságodat, frissességedet, az idősebb generáció pedig visszanyerheti az önbizalmát és fiatalos temperamentumát, aminek köszönhetően még sok szép és boldog pillanatot tölthettek együtt, ragyogó és feszes mosollyal az arcotokon.

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.

Te is régóta keresed az arckrémet, melytől bőröd selymesen puha és ragyogó lesz?

Most mutatunk Neked egy szuper egyszerű receptet, melyet pár perc alatt elkészíthetsz, nem kell hozzá semmilyen különleges összetevő, a hatás mégis varázslatos lesz.

· Az „Jungle Paradise” nyereményjátékon kizárólag 18. életévét betöltött, Magyarországon élő természetes személy vehet részt.

· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.

· A nyereményjáték a Facebook felületén fut, 2018. február 15-től 2018. február 28. éjfélig.

Mindennapjainkban a levendula már egy megszokott, alapvető alapanyag. Rengeteg kozmetikumban, teában megtalálható, mégis olyan keveset tudunk róla.
Facebook