Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Most itt jársz: >

Arcápolás

Élvezd a sheavaj gondoskodását arcodon is!

Arcápoló termékeink hosszantartó táplálást és hidratálást biztosítanak a környezeti hatásoknak leginkább kitett arcbőr és ajkak számára. A sheavaj ránctalanító hatását üvegbe zárva még koncentráltabban megtalálhatod ránctalanító krémeinkben is.

Természetes arcápolás a Karité Paris termékeivel

Sok példát látni a mindennapokban is, hogy azoknak, akik tucatjával vásárolják meg és használják is a legnevesebb kozmetikai produktumokat, sokkal megviseltebb az arcbőrük, mint annak, aki például csak az arcradír, maszk és krém hármasával végzi a szépészeti rutinját. Ennek fő oka, hogy az előbbi csoport tagjai nem a természetes arcápolás mellett döntenek és a sok kémiai anyag, ami a különféle krémekben, lemosókban, maszkokban van, hosszútávon sokkal többet ártanak, mint amennyit használnak. Pillanatnyilag lehet, hogy nagyon puhának, frissnek és üdének érzik az arcukat, de ahogy az adott termék vagy termékek összetevői kezdenek elpárologni, elillanni a felületről, rosszabb állapotot hagynak maguk mögött, mint amilyen a használatuk előtt volt.

Ezzel szemben a természetes arcápolás napok és hetek múltán is ugyanolyan intenzív hatást érnek el, sőt, bizonyos idő után még szembetűnőbb lesz a változás, mert a natúr termékek segítenek a bőr saját védekező rendszerének megerősítésében és a vízháztartás normalizálásában is. Tehát érdemesebb inkább kevesebb, de minőségi készítményt használni, amilyenek például a webáruházunkban található Karité Paris shea vaj tartalmú arc- és testápoló termékeink is. Ezek a fantasztikus tulajdonságokkal bíró shea vaj és egyéb természetes összetevők segítségével fejtik ki hatásukat. Amennyiben Téged is vonz a természetes arcápolás lehetősége, akkor tedd félre az eddig ismert produktumokat és tedd próbára a Karité Paris minőségi és igen magas színvonalat képviselő kollekcióját!

Blog
Tudnivalók a sheavajról és az Institut Karité Paris-ról.
A nagy nyári lazaságban és hőségben mindannyian hajlamosak vagyunk félvállról venni a szépségápolást, különösen a vakáció során, amikor a napfény olyan gyönyörűen csillog bőrünkön, hajunk pedig végre élvezheti a sós víz és a szél természetes formázó hatását.
Tavasszal minden porcinkánk érzi a változás szelét, és fontos, hogy a testünk jelzéseire megfelelően reagáljunk. Mivel a bőrünk véd meg minket minden külső hatástól, illetve ez a legnagyobb szervünk, meg kell adni neki a lehető legtöbb törődést és ápolást. Mutatunk Neked néhány szépségtippet, melyeknek igazán nagy hasznát veszed majd a nyár közeledtével.

Abban biztosak lehetünk, hogy a szappan már évezredek óta fontos szerepet játszik az emberiség mindennapjaiban, azonban pontos dátum nem áll rendelkezésünkre. Azóta természetesen a technológia fejlődésével a szappankészítés is rengeteget változott, így ma már megannyi ínycsiklandó termék közül válogathatunk.

Facebook